Tesitkö että valokuvauksessa voi käydä ilman eritystä juhlaa tai merkkipäivää. Miten olisi kuvaus, vaikkapa rakkaasi kanssa tai ihan harrastuksiesi parissa. 
Tyylikäs muotokuva onnistuu haluamallasi tyylillä. Onnistuneet juhlakuvat palauttavat muistot mieleemme vielä vuosienkin jälkeen. Lapsia kuvatessani toimin aina kiireettömästi ja lapsen ehdoilla. Kuvausaikaa sovittaessa on tärkeää, että valitaan aika jolloin lapsi on virkeimillään. 
Hääjuhla on suuri tapahtuma,jota suunnitellaan pitkään. Hääkuvauksen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Hääkuva voi olla perinteinen potretti-studiossa tai milijöössä tai ehkäpä pieni tarina, joka taltioidaan kirjan muotoon. 
Onko mainoskuvasi yhtä laadukkaita kuin mainostamasi kohde? Olisiko aika päivittää mainosmateriaali? Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden tuoma kokemus mainos- ja teollisuus kuvauksista. Kuvat nopeasti ja joustavasti-tarvittaessa myös "Liikkuvana studiona" vaikkapa asiakkaan omissa tiloissa.Luota kuvauksen ammattilaiseen.
Back to Top